Age logic hidradrermija

Za manje od sat vremena najefikasnije anti-ageing tehnike će potpuno osvežiti i podmladiti lice. Ovaj tretman se veoma uspešno bori protiv svih vidljivih znakova starenja. Regeneriše i učvršćuje kožu, uklanja bore (kliničkom studijom je potvrđeno smanjenje dubine bora za 53,4%). Glavne aktivne materije u ovom tretmanu su vitamini, minerali i aminokiseline koji igraju veoma važnu ulogu u ćelijskoj regeneraciji. ATP daje ćelijama energiju i aktivira ih. Dvostruka jonizacija obezbeđuje optimalnu penetraciju aktivnih materija u kožu.

Preporučuje se serija od 3 tretmana (jedan nedeljno) kao intenzivna terapija. Za održavanje rezultata savetuje se 1 tretman mesečno. Preventivno bi tretman trebalo raditi pre izlaganja suncu.

Tretman traje 50 minuta.

Hidradermija sa duplom jonizacijom za regeneraciju kože koja se izlaže suncu

Ovo je prvi specijalni salonski tretman koji pomaže održavanje mladalaškog izgleda kože koja se izlaže suncu. Preporučuje se kao priprema kože pre izlaganja suncu ali i kao reparacija posle sunčanja. Rezultat: koža brže i lepše tamni, pojačani su joj prirodni odbrambeni procesi. Aktivne komponente ovog tretmana su vitamin E, laktati i ćelijski matriks. Bakar glukonat stimuliše sintezu melanina.

Preporučuje se jedan tretman pre a jedan posle izlaganja suncu.

Tretman traje 50 minuta.

© 2013 SZKR GUINOT. Sva prava zadrߡna.