Hidradermija sa duplom jonizacijom za uklanjanje bora

Već posle prvog tretmana lice izgleda mlađe, bore su ublažene a koža je meka i glatka. Kliničko ispitivanje je pokazalo da se dubina bora smanjuje 49,5%. Za tretman se koriste preparati u čijem sastavu dominiraju vitamini, minerali i aminokiseline koji obezbeđuju regeneraciju kože dok biopeptidi vraćaju koži elastičnost. Metodom duple jonizacije je pojačan efekat ovog tretmana.

Preporučuje se serija od 3 tretmana (jedan nedeljno) kao intenzivna terapija. Za održavanje rezultata savetuje se 1 tretman mesečno. Preventivno bi tretman trebalo raditi pre izlaganja suncu.

Tretman traje 50 minuta.

Hidradermija lift

Izuzetan anti-ageing tretman u kome su kombinovane moćne aktivne materije i blagotvorno dejstvo struje za limfnu drenažu i mišićnu stimulaciju. Aktivne komponente ovog tretmana su biopeptidi koji vraćaju tkivu elastičnost, ubacuju se strujom u duboke slojeve kože dok se u isto vreme stimululišu mišićne kontrakcije. Zavisno od stanja kože i želja klijenata tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji. Takođe, ovaj tretman se može kombinovati sa hidradermijom za dubinsko čišćenje i hidrataciju kože.

Tretman traje 50 minuta.

Hidradermija lift očne zone

Namenjen za negu delikatne očne zone, ovaj tretman trenutno ublažava i uklanja bore pa lice izgleda mlađe i odmornije. Limfna drenaža čini otoke kapaka manjim a mišićna stimulacija zateže tkivo ove zone.

Preporučuje se serija od 3 tretmana (jedan nedeljno) kao intenzivna terapija. Za održavanje rezultata savetuje se 1 tretman mesečno.

Tretman traje 50 minuta.

Beaute neuve

Dvostruki piling tretman uklanja odumrle ćelije sa površine kože i postiže trenutno osveženje lica. Tretman se bazira na blagotvornom delovanju blagih voćnih kiselina koje obezbeđuju piling i stimulišu regeneraciju kože i čistom vitaminu C čiji je zadatak da vrati koži blistavost.

Preporučuje se serija od 3 tretmana (jedan nedeljno) kao intenzivna terapija. Za održavanje rezultata savetuje se 1 tretman mesečno.

Tretman traje 55 minuta.

Liftosome

Učvršćuje kožu i reoblikuje konturu lica zahvaljujući pro-kolagenu koji povećava elastičnost i čvrstinu vezivnog tkiva i termolift maski čiji je zadatak da stimuliše ćelijsku aktivnost i poboljša penetraciju aktivnih materija.

Preporučuje se serija od 3 tretmana (jedan nedeljno) kao intenzivna terapija. Za održavanje rezultata savetuje se 1 tretman mesečno. Posebno je dobro uraditi tretman nakon izlaganja lica UV zračenju.

Tretman traje 45 minuta.

© 2013 SZKR GUINOT. Sva prava zadrߡna.